معرفی انواع کفپوش خودرو و تفاوت آنها | کف پوش خودرو یا همان کف پایی خودرو طراحی شدهاند تا کف خودرو را از آشغال، گل و لای و زنگزدگی محافظت نماید. یکی دیگر از مزایای بسیار مهم کفپوش خودرو این است که خودرو را تر و تمیز نشان دهد.
معرفی انواع کفپوش خودرو و تفاوت آنها
بیشتر کف پوشها به راحتی جدا میشوند و میتوان آنها را با استفاده از انواع مواد شوینده مخصوص شستشو داد و دوباره سر جایش قرار داد تا خودرو بسیار تمیزتر و زیباتر به نظر برسد. این موضوع به ویژه برای رانندگان آژانس و خودروهای خدماتی از اهمیت ویژهای برخوردار است. برخی از کف پوش خودروها نیز قابلیت جدا شدن آنها با کمی مشکل مواجه است زیرا از چسبهای مخصوصی برای ثابت نگه داشتن آنها در سر جایشان و فیکس ماندن استفاده میکنند.
جنس کفپوش خودرو
کفپوش یا کفپایی خودرو معمولا در دو جنس در دسترس میباشد: یا لاستیک و یا فرش پارچهای. اینها در قسمتهای مختلفی با هم تفاوت دارند و هر کدام وقتی با دیگری مقایسه شوند مزیتها و معایب مختلفی دارند. به عنوان مثال کف پوش خودرو از جنس فرش پارچهای معمولا در قسمت پشتی یک لایه چرمی ضد لغزش دارند که به مرور زمان پاره میشود این در حالی است که کف پوش خودروهایی که از جنس لاستیک هستند بسیار مقاومترند و در دراز مدت انتخاب مقرون به صرفهتری میباشند.
مزایای استفاده از کفپوش ماشین
دور کردن آلودگی
از اصلیترین دلایل استفاده از کفپوش ماشین، نگهداری خودرو در مقابل آلودگیها است. کفپوش خودرو از کثیف شدن خودرو به خصوص موکت کفی آن جلوگیری میکند. همچنین در شرایط بارانی یا برفی، سبب جلوگیری از نفوذ آلودگی و گلی شدن کف ماشین میشود.
راحتی پا
کفپوشهای استاندارد، فضای کافی برای قرارگیری پاها را دارند. بدین رو با راحتی پاها میتوانید راحت نشسته و خسته نشوید. در نتیجه پاهای راننده در طول رانندگی کمتر دچار خستگی میشود.
ایمنی
برخی کفپوشها یک یا دو صفحه با جنس PVC یا استیل در زیر پای راننده دارند که پدال گیری را راحت کرده و مانع لیز خوردن پای راننده از زیر پدال میشود. بدین رو راننده خودرو با خیال راحتتری پدال گیری را انجام میدهد.
زیبایی ظاهری
اگر به دنبال خودرویی زیبا هستید، اولین مزیت کفپوش برای شما جلوه زیبا بخشیدن به محیط داخلی خودرو میباشد. همچنین وجود رنگ بندی متفاوت برای کفپوشهای بیشتر خودروها سبب شده تا گزینههای انتخابی شما بالا رفته و کابین خودرو را با سلیقهی خود زیبا کنید.
معرفی انواع کفپوش خودرو و تفاوت آنها
انواع کفپوش ماشین
کفپوش سه بعدی
کفپوشهای سه بعدی خود به دو دستهی جنس چرمی و چنس پلیمری تقسیم میشوند. این کفپوش لبههای کوتاهتری از پنج بعدی دارد. وجه تمایز دیگر این کفی با مدل پنج بعدی، خشکتر بودن جنس زیرپایی است. نصب این کفپوش به علت چند تکه بودن، بسیار راحت است و لازم به باز کردن کامل صندلیها و کنسول آرنج نیست. ذکر است که این کفپوش فضای مناسبی را برای قرارگیری کف پا ایجاد میکند. این کفی ضدلغزش بوده و تکان نمیخورد.
کفپوش پنج بعدی
کفی پنج بعدی توانایی پوشش کامل کف خودرو را دارد و حتی حاشیههای کناری و نقاط کور را نیز پوشش میدهد. جنس این کفپوش از چرم بوده و بدین رو با دستمال نمناک به راحتی تمیز میشود. جنس پشتی این کفپوش در دو نوع پلیمری و موکتی بوده که مانع تکان خوردن آن از کف خودرو میشود. رنگ بندی کفپوش پنج بعدی معمولا متنوع میباشد. شیارهای موجود بر روی کفپوش استقامت آن را بالا برده و در صورت ریختن مایعات بر روی آنها، به سمت پایین کفی هدایت میشود. همچنین این شیارها زیبایی خاصی به کفپوش بخشیدهاند. جنس فوق العادهی آن سبب جلوگیری از انتشار بوی نامطبوع شده است. چند تکه بودن کفی پنج بعدی سبب نصب آسان آن شده و نیاز شما را برای باز کردن کامل صندلیها و کنسول آرنج از بین برده است. همچنین زیبایی کفپوش پنج بعدی کابینی چشمگیر را برای شما به همراه میآورد.
کفپوش ژلهای (لاستیکی)
کفپوشهای لاستیکی یا ژلهای به صورت فابریک بر روی خودروی شما نصب شده است. متریال به کار رفته در ساخت این کفی خوب و مقاوم میباشد. البته نمیتوان گفت که کیفیت آن از کفپوشهای پنج بعدی بالاتر است، اما به نوبهی خود کفپوش عالی و مرغوبی میباشد.
کفپوش یک تکه
از نام این کفپوش مشخص است که برای نصب آن لازم است تا صندلیها به صورت کامل باز شوند. در نتیجه به صورت دائمی نصب شده و قابل تعویض نمیباشند.
کفپوش موکتی
جنس این کفپوشها همانند فرش و موکت ضخیم میباشد. استفاده از کفپوش موکتی در مناطقی با شرایط برفی و بارانی نامناسب است. زیرا آلودگی کفشها، گل و لای و… را به خود جذب میکند. از مزایای این نوع کفپوش طول عمر بالای آنها میباشد. برای شستشو کافی است از شامپوهای شستشو استفاده نمایید. با شستشو شکل ظاهری این کفپوش تغییری نمیکند.
معرفی انواع کفپوش خودرو و تفاوت آنها
تفاوت کفپوش سه بعدی و پنج بعدی
کفپوشهای پنج بعدی لبههای بلندتری به نسبت کفپوشهای سه بعدی داشته و حجم بیشتری از کف ماشین را پوشش میدهد. از دیگر تفاوتهای این دو کفپوش، خشکتر بودن جنس کفپوش سه بعدی به نسبت پنج بعدی است. کفپوشهای پنج بعدی کیفیت ساخت بالاتری نسبت به نوع سه بعدی داشته و عمر مفید طولانیتری نیز دارند. کفپوش سه بعدی یک صفحه برای قرارگیری پاشنهی پا جهت پدالگیری داشته که از لیز خوردن یا لغزش آن جلوگیری میکند؛ اما کفپوش پنج بعدی از این صفحه، دو عدد دارد. تنوع رنگی کفپوشهای پنج بعدی بیشتر از سه بعدی بوده و جلوهی زیبایی به کابین خودروی شما میدهند. البته که قیمت کفپوشهای پنج بعدی از سه بعدی بالاتر میباشد.
نکات خرید بهترین کفی خودرو
جنس رویه کفی خودرو: رویه بیشتر کفیها از دو جنس چرمی و پلیمری میباشند. عمر کفپوش چرمی بیشتر از کفپوش پلیمری میباشد.
جنس پشت کفی خودرو: پشت کفیهای باکیفیت جنس پارچهای یا موکتی دارند. بدین رو مانع لیزخوردن کفپوش در زیر پای سرنشینان خودرو میشود.
وزن کفپوش ماشین: برای راحتی نصب و درآوردن کفی، لازم است که وزن کفپوش مناسب باشد.
سایز کفپوش خودرو: با اسکن لیزری از کف خودروها، هر کفپوش برای مدل خاصی از خودرو طراحی میشود. در نتیجه کاملا کف خودرو را پوشش میدهد.
در نتیجه انتخاب کف پوش برای خودرو یک انتخاب مهم است. چون کف پوش باعث پاکیزگی و راحتی پا و ایمنی و …. میشود.
با ما در تماس باشید.
شرکت بابل پوشش
آدرس: بابل شهرک صنعتی منصورکنده بلوار صنعت شرکت بابل پوشش
تلفن تماس: ۰۹۳۷۱۱۳۱۳۶۶
اینستاگرام: @Babol.poshesh
واتس اپ: ۰۹۱۱۱۱۳۷۱۸۳